TØMRER Rødovre

Har du brug for en effektiv og professionel tømrer i Rødovre? Hos Moesby Byg har vi over 10 års erfaring med tømrer- og snedkerarbejde og en stor faglig passion – det er din garanti for et veludført stykke arbejde.

Kontakt os gerne i dag og modtag et gratis og uforpligtende tilbud.

Alsidig og erfaren Tømrer i Rødovre

Med vores 10 års erfaring i tømrerfaget, er der nærmest ikke den opgave vi ikke kan løse. Uanset hvad din opgave byder på, har vi med sikkerhed prøvet det før, og vi står altid klar til at hjælpe dig, når du har brug for en tømrer i Rødovre. 

Vi efteruddanner løbende vores håndværkere, så vi altid er opdateret på det seneste i faget, og kan tilbyde dig den bedste tømrerservice. Hvis du skal bruge en tømrer i Rødovre, tilbyder vi vores ydelser til private såvel som erhvervskunder.

Vi udfører hele paletten af tømrerarbejde: facaderenovering, døre og vinduer, gulve, køkken mv. Hvis boligen trænger til et ansigtsløft, du skal have udskiftet eller renoveret dine døre eller vinduer, lagt nyt gulv, så er vi opgaven moden. 

Vi udfører også mere omfattende opgaver inden for nybyggeri og tilbygninger. Kontakt os gerne for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din opgave og få et uforpligtende tilbud.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk inden for 24 timer.

  Brug en tømrer med passion for godt håndværk

  Hos Moesby Byg brænder vi for det vi laver og vi udfører vores arbejde med passion og sans for detaljen. Vi udfører aldrig et stykke arbejde som vi ikke kan stå inde for, og som du ikke er 100% tilfreds med. Kvalitetsudførsel og høj service er en selvfølge hos Moesby Byg. 

  Vi er ikke blege for at afvise en opgave, hvis ikke vi føler at vi er det rette firma til jobbet og i sidste ende kommer det dig til gode. Det betyder nemlig, at du altid kan regne med, at vi kan udføre opgaven ordentligt og leverer et holdbart færdigt produkt, som du er tilfreds med. 

  Vi lytter altid til dine ønsker og tilsigter at rådgive og vejlede dig bedst muligt, ud fra vores store erfaring og faglighed. Kunden er altså altid i højsædet hos Moesby Byg.

  Som noget helt unikt i Moesby Byg anvender vi udelukkende FSC godkendte materialer til vores tømrerarbejde. Det gør at vi kan bygge bæredygtigt og med et mindre klimaaftryk, uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

  Vi mener nemlig, at vi har et ansvar for at gøre byggebranchen mere bæredygtig og det her er vores måde at skabe positiv forandring på.

  Hvad koster en tømrer i Rødovre?

  Prisen for vores service afhænger selvfølgelig af opgavens omfang og tidsrammer. Vi udfører dog altid et tilfredsstillende og veludført arbejde til fair og konkurrencedygtige priser. 

  Hvis du står og har brug for en professionel og effektiv tømrer i Rødovre, er du velkommen til at kontakte os for at fortælle os nærmere om din specifikke opgave. 

  Ring til os på 52 69 00 00 eller send en mail på info@moesbybyg.dk for et uforpligtende tilbud. 

  Vi bestræber os på at vende tilbage inden for 24 timer, men visse opgaver kan kræve mere tid at prissætte. 

  Vi vil gerne give dig et tilbud der holder og derfor lover vi aldrig mere end vi kan holde. Vi tilsigter selvfølgelig at have et tilbud klar til dig, så hurtigt som muligt.

  Vi er medlem af