TØMRER Køge

Lokal professionel tømrer i Køge med øje for detaljen. Med 10 års erfaring i bagagen kan vi løse alle størrelser og typer projekter, og kan med garanti også håndtere din opgave.

Din lokale tømrer i Køge

Er du på udkig efter en pålidelig og kompetent tømrer i Køge? Så er Moesby Byg det helt rette valg for dig. Med mere end 10 års erfaring i baghånden har vi håndteret alle typer opgaver, og kan helt sikkert også hjælpe dig med din. 

Vi udfører aldrig en opgave, som vi ikke selv kan være 110% tilfredse med. Du kan derfor altid overlade din tømreropgave trygt til os.

Vores team består af veluddannede fagfolk, som altid har kundens tilfredshed i fokus. Vores team har øje for detaljen, og udfører altid arbejdet i høj kvalitet. Vi kommer gerne med vores rådgivning, men lytter også altid til dine behov og ønsker således, at det bedst mulige slutresultat opnås. 

Uanset om opgaven omhandler gulvbelægning, facaderenovering, køkkenrenovering eller noget helt fjerde, så er vi hos Moesby Byg klar til at varetage opgaven.

Kontakt os i dag på 52 69 00 00, eller udfyld kontaktformularen her på siden, og så vil vi forsøge at ringe dig op indenfor 24 timer.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk inden for 24 timer.

  Tømrer Køge med fokus på garanti

  Hos Moesby Byg stræber vi altid på, at udføre håndværk af den højeste kvalitet. Med det sagt er vi kun mennesker, og vi kan også lave fejl. Vi har derfor valgt, at være medlem at Byg Garanti. På den måde er vores kunder altid forsikret, hvis der skulle opstå nogle problemer ved vores arbejde. 

  Moesby Byg er herunder også medlem af Dansk Industri, som er et branchefællesskab med omkring 6700 virksomheder.

  Du kan altså trygt overlade dit arbejde til os, og vide dig sikker på, at arbejdet bliver udført korrekt hver eneste gang.

  Tømrer med fokus på bæredygtige løsninger

  Vores dygtige tømrer arbejder altid med stort fokus på at levere bæredygtige løsninger, og anvender derfor bl.a. FSC godkendte materialer i det daglige arbejde. Vores dygtige tømrer anvender altid de nyeste byggemetoder og teknikker, så vi kan sikre jer en moderne og holdbar løsning.

  Vi står både klar til at hjælpe privat og erhverv med jeres opgaver i Køge.

  Få et uforpligtende tilbud i dag

  Går du med drømmen om at få realiseret et byggeprojekt? Hos Moesby Byg står vi altid klar til, at levere et kvalitetshåndværk. Udfyld kontaktformularen her på hjemmesiden, og så vil vi ringe dig op indenfor 24 timer.

  Du er også velkommen til at give os et kald på 52 69 00 00, eller skrive en mail til os på info@moesbybyg.dk. Så finder vi sammen den løsning som passer bedst til dig og dit projekt.

  Vi er medlem af