TØMRER Hvidovre

Er du på udkig efter den helt rigtige tømrer i Hvidovre, til at varetage din opgave? 

Hos Moesby Byg har vi over 10 års erfaring med tømrer- og snedkerarbejde i alle former og størrelser. Vi er passionerede og professionelle fagfolk, som garanterer dig for et veludført arbejde.

Kontakt os gerne, så sørger vi for at du modtager et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.

Din professionelle tømrer i Hvidovre

Med over 10 års erfaring i tømrerfaget, har vi fået æren til at udføre utallige opgave inden for tømrerfaget til alle slags formål, store som små. Vi står altid klar til at hjælpe dig, når du har brug for et tømrer firma i Hvidovre, til at stå for dit byggeprojekt. 

Med vores ekspertise og dygtige mandskab, er vi stand til at tilbyde vores ydelser til både private og erhvervskunder i Hvidovre og omegn.

Vi er anerkendt som specialister i køkkenrenovering og montering af køkkener. Vi har igennem tiden lavet et hav af køkkenopgaver for mange af vores glade kunder. Vi er sikre på at vi også kan hjælpe dig, med at virkeliggøre dit perfekte drømmekøkken. 

Hos Moesby Byg er vi ligeledes specialiseret i tagarbejde og -renovering. Hvis du skal have renoveret dit tag, monteret nyt eller har en tagopgave i forbindelse med et nybyggeri, klarer vi opgaven uden problemer. 

Det kan også være at du går rundt med planer om at udvide din bolig? I så fald kan vi også være til hjælp. Vi opfører både udbygninger og tilbygninger af boliger, skure, carporte og lignende. 

Trænger du måske også til et nyt gulv? Som et alsidigt tømrerfirma, udfører vi også gulvbelægning, hvor vi kan kan lægge alle typer af trægulve. 

Dermed tilbyder vi også facaderenovering samt renovering og udskiftning af døre og vinduer. Med Moesby Byg får du den fulde service oplevelse, vi tilbyder alt det du skal bruge, så du ikke skal stå med flere forskellige håndværkere, til dit byggeprojekt.

Ring i dag og fortæl os om dit projekt, så tager vi en dialog omkring dit byggeprojekt og udformer et skræddersyet tilbud til dig. 

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk inden for 24 timer.

  Hvad koster en tømrer i Brøndby?

  Vores tømrer pris vurderes ud fra omfanget og det påkrævede arbejde for den gældende opgave. Men som din samarbejdspartner sørger vi for at du får den helt rigtige pris, som er bedst til kvaliteten. 

  Ønsker du et mere konkret overslag på den opgave du skal have udført, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi forsøger altid at vende tilbage inden for 24 timer, når du skal bruge en god tømrer i Hvidovre. 

  Tømrer firma med fokus på bæredygtighed

  Hos Moesby Byg brænder vi for at udføre tømre opgaver ned til den mindste detalje for alle vores kunder. Derfor har vi udelukkende besluttet at anvende FSC godkendte materialer, til udførslen af vores opgaver. På den måde kan vi bygge mere bæredygtigt, og minimere vores klimaaftryk.

  Ved at vælge Moesby byg som din tømrer i Hvidovre, gør du også en aktiv indsats for klimaet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi ser det nemlig som en del af vores ansvar som håndværkere, at skabe en positiv forandring for klimaet, gennem en mere bæredygtig tilgang til byggeri.

  Kvalitet i udførslen og højt serviceniveau er en selvfølge hos Moesby Byg. Vi lytter altid til dine ønsker og gør vores yderste for at producere det ønsket resultat, som du har forestillet dig. Som kunde er du altid i første prioritet.

  Kontakt os i dag, så tager vi en dialog omkring dine byggedrømme. 

   

  Vi er medlem af