TØMRER Glostrup

Mangler du en kompetent og erfaren tømrer? Så står vi hos Moesby Byg klar til at hjælpe dig. Med over 10 års erfaring i tømrer branchen, har vi samlet den bedste viden og redskaber, til at give dig suveræne resultater.

Din lokale tømrer i Glostrup og nærområde

Som din lokale tømrer i Glostrup, er der ikke den tømrer opgave, vi ikke kan klare. Igennem tiden har vi udvikle stærke kompetencer og den rette ekspertise, til at kunne hjælpe dig med dit byggeprojekt. Med denne erfaring, kommer også et utal af løste opgaver og tilfredse kunder, som gør os til det rette tømrerfirma for dig.
 
Vi tilbyder både tømrer løsninger til privat personer og erhvervskunder i Glostrup og omegn. Vi udføre en bred vifte af opgaver, store som små. Med Moesby Byg får du hele serviceoplevelsen, hvilke betyder, at du ikke skal stå og finde forskellige håndværkere, da vi har alt det du skal bruge. 
 
Kontakt os på telefon 52 69 00 00 eller send os en på info@moesbybyg.dk, og få en snak omkring din tømreropgave eller få et uforpligtende tilbud på netop din opgave. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk inden for 24 timer.

  Det kan vi hjælpe dig med

  Som et alsidigt tømrerfirma, kan vi hjælpe med hvilken som helst opgave. Dette gælder både dig, som ønsker at udvide din bolig, dig der ønsker nye gulve eller måske har du et helt tredje ønske? 

  Vores erfarne og kompetente medarbejdere udføre hele paletten af tømrer-og snedkerarbejde, og de er efteruddannede i nye metoder og teknoliger, hvilket giver dig en bedste løsning i højeste kvalitet.

  Her kan du finde et udsnit af hvad vores kompetencer rækker til:

  Kan du ikke se dit projekt på listen? Så kontakt os, og hør hvordan vi kan realisere dine byggedrømme. Du får altid et uforpligtende tilbud på din opgave indenfor 24 timer.

  Din tømrer specialist

  Selvom vi hos Moesby Byg laver alle typer af tømrer opgaver, og gør det til perfektion, så er vi alligevel stolte af at kunne være anerkendt som specialister inden for renovering og montering af køkkener. 

  Dette er vi blevet på baggrund af vores mange fuldførte køkkenopgaver, hvor kunderne har været glade og tilfredse for resultatet. Som din samarbejdspartner er vi sikre på, at vi kan realisere din køkkendrøm. 

  Dette er dog ikke det eneste område, vi er eksperter indenfor. Vi er også eksperter når det kommer til opgaver der omhandler taget. Dette kan både være renovering, montering eller andre typer opgaver i forbindelse med nybyg. Vi kan klare din opgave, uden problemer.

  Hvad koster en tømrer i Glostrup?

  Det kan være svært at give en nøjagtig pris på din opgave. Prisen afhænger blandt andet af typen af opgave, tidsrammen, omfanget og materialer. Vores arbejde er altid veludført, med tilfredstillende resultater og til konkurrencedygtige priser. 

  Så står du og mangler en professionel tømrer i Glostrup, så er du velkommen til at kontakte os og fortælle om din specifikke opgave. Vi sigter mod at vende tilbage med et tilbud inden for 24 timer, dog kan nogle typer af opgaver mere tid til at kunne give dig en mere nøjagtig pris. 

  Vi stræber altid efter at give dig det bedste tilbud på din opgave hurtigst muligt. Det er vigtigt for os, at du får et tilbud der holder, og at vi aldrig lover mere end hvad vi kan levere. 
   
  Ring til os på telefon 52 69 00 00 eller send en mail på info@moesbybyg.dk og få et uforpligtende tilbud.

  Kontakt din tømrer i Glostrup i dag​​

  Lyder vi som den rette tømrer til din opgave? Så står vi klar til hjælpe dig. Her hos Moesby Byg er der ingen opgave, som er for lille eller for stor. Vi udføre din opgave og har dig med gennem hele processen. 

  For os er det vigtigt at hele processen er tryg og gennemsigtigt for dig som kunde. Derfor sørger vi for god dialog og udføre kun arbejde med øje for dine ønsker og behov.

  Ønsker du at vide mere eller få yderligere information, så er du altid velkommen til at kontakte os, enten på telefon 52 69 00 00, mail info@moesbybyg.dk eller gennem kontaktformularen.

  Vi er medlem af