TØMRER Brøndby

Står du og skal bruge en erfaren og dygtig tømrer i Brøndby? Moesby Byg har mere end 10 års erfaring med tømrer- og snedkerarbejde i alle afskygninger. Vi er passionerede og professionelle, og det garanterer dig et veludført stykke arbejde.

Tag hellere end gerne kontakt til os i dag for et uforpligtende tilbud.

Tømrer firma i Brøndby til alle slags opgaver

Vi har mere end 10 års erfaring i tømrerfaget og vi løser de fleste opgaver, store som små. Vi står altid klar til at hjælpe dig, når du har brug for et tømrer firma i Brøndby. 

Vi sørger for at holde os opdateret på de nyeste tendenser inden for vores fag, gennem løbende efteruddannelse af vores medarbejdere. Vi tilbyder vores ydelser til både private og erhvervskunder og udfører en bred vifte af opgaver.

Vi er blandt andet specialister i køkkenrenovering og montering af køkkener. Vi har lavet et hav af køkkenopgaver i både større og mindre skala, og vi er sikre på at vi også kan hjælpe dig med at få lavet dit perfekte drømmekøkken. 

Hos Moesby Byg er vi ligeledes specialiseret i tagarbejde og -renovering. Hvis du skal have renoveret dit tag, monteret nyt eller har en tagopgave i forbindelse med et nybyggeri, klarer vi opgaven uden problemer. 

Det kan også være at du går rundt med planer om at udvide din bolig? I så fald kan vi også være til hjælp. Vi opfører både udbygninger og tilbygninger af boliger, skure, carporte og lignende. 

Vi er også erfarne udi gulvbelægning og kan lægge alle typer af trægulve og udfører derudover facaderenovering samt renovering og udskiftning af døre og vinduer. 

Kontakt os nu og fortæl os om dit projekt, så finder vi ud af hvordan vi kan hjælpe dig og udarbejder et uforpligtende tilbud til dig. 

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk inden for 24 timer.

  Hvad koster en tømrer i Brøndby?

  Prissætningen af din opgave kommer meget an på omfanget og den påkrævede arbejdstid, men vi arbejder løbende på at sikre, at vores priser er konkurrencedygtige og fair. Hvis du vil have et mere konkret overslag på den opgave du skal have udført, så tøv ikke med at tage kontakt til os. 

  Vi forsøger altid at vende tilbage inden for 24 timer, men det kan selvfølgelig skride i travle perioder. Vi vender dog altid tilbage så hurtigt som muligt, når du skal bruge en god tømrer i Brøndby. 

  Bæredygtigt tømrer firma i Brøndby

  Hos Moesby Byg brænder vi for tømrerfaget og udfører altid kvalitetsarbejde. Vi går op i detaljen og ønsker at lave flotte og holdbare løsninger for vores kunder. Derfor har vi også besluttet udelukkende at anvende FSC godkendte materialer til udførslen af vores opgaver. På den måde kan vi bygge mere bæredygtigt, med et mindre klimaaftryk. 

  Ved at vælge Moesby byg som din tømrer i Brøndby kan du dermed også gøre en aktiv indsats for klimaet og et mere bæredygtigt byggeri, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi ser det nemlig som en del af vores ansvar som håndværkere, at skabe positiv forandring for klimaet, gennem en mere bæredygtig tilgang til byggeri.

  Kvalitet i udførslen og højt serviceniveau er en selvfølge hos Moesby Byg. Det betyder også, at vi ikke viger fra at byde ind på opgaver, som vi ikke føler os udrustet til at udføre på det niveau vi har sat for os selv. 

  I sidste ende er det til kundens fordel, da det betyder, at du er sikker på at vi kan udføre din opgave på en tilfredsstillende måde, som du er tilfreds med. 

  Vi lytter altid til din input og gør vores bedste for at producere et resultat der er lige præcis som du havde forestillet dig det. Kunden er altid første prioritet hos Moesby Byg.

  Kontakt os i dag, så tager vi en dialog omkring dine byggedrømme. 

  Vi er medlem af