Snedker i københavn og nordsjælland

Unikke løsninger udført af dygtig og erfaren snedker. 

Vi har stort fokus på den håndværksmæssige kvalitet, og ønsker at være din foretrukne samarbejdspartner.

Kontakt os i dag, og få et tilbud på din opgave.

Kompetent snedker med øje for detaljen

Har du brug for en professionel snedker i København eller Nordsjælland, der kan levere unikke kvalitetsløsninger? Så er Moesby Byg din foretrukne samarbejdspartner. Vi har mange års erfaring i branchen, og kan udføre alt slags snedkerarbejde. 

Uanset om du skal have et nyt snedkerkøkken, ny terrasse eller noget helt tredje, så står vores dygtige medarbejdere klar til at løse opgaven for dig. Vi har stor passion for vores fag, og leverer aldrig løsninger, vi ikke selv er 100% tilfredse med. Det er din garanti for et kvalitetsresultat.

Vi udfører opgaver i alle størrelser, og ingen opgave er for stor eller lille. Vores kompetente snedker og tømrer har øje for detaljen, og udfører altid arbejdet i høj kvalitet. 

De rådgiver dig med glæde til den mest optimale løsning, men har du nogle specifikke ønsker, lytter vi altid til dem. Det garanterer, at resultatet med sikkerhed bliver lige som du ønsker.

Kontakt os i dag, så finder vi sammen den bedste løsning til dit projekt.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk inden for 24 timer.

  Få unikke og bæredygtige løsninger

  Hos Moesby Byg har vi stort fokus på at levere unikt kvalitetshåndværk i bæredygtige og miljøvenlige materialer. Derfor anvender vi bl.a. FSC godkendte materialer, der ikke bare ser godt ud, men også er fremtidssikret. 

  Vores kvalitetsbevidste snedker anvender altid de seneste byggeteknikker og metoder, hvilket sikrer en holdbar løsning, du med sikkerhed bliver glad for.

  Vi servicerer hele København og omegn samt hele Nordsjælland, hvor vi udfører opgaver for både privat og erhverv. Er du i tvivl hvilken løsning, der vil være den bedste til dit projekt? Så står vores dygtige fagmænd klar til at hjælpe og rådgive dig, så du kan komme i mål med dit projekt.

  tømrer og snedker
  doere-vinduer-17

  Hvad er en snedker?

  En snedker er kort sagt, en håndværker der arbejder med træ. Vi kan levere unikke løsninger, og har gennem årene løst et utal af forskellige opgaver. Har du derfor nogle specielle ønsker, hjælper vi med glæde med at få dem opfyldt. Vi garanterer en holdbar løsning i høj kvalitet.

  Vores snedker kan blandt andet hjælpe med:

  Vi kan udføre en lang række forskellige snedkerløsninger. Vores kompetenceliste er lang, og skulle din specifikke opgave ikke stå ovenfor, så kontakt os alligevel. Måske vi kan lave lige præcis det, du går og drømmer. Uanset hvilken opgave du har i tankerne, så er vi behjælpelige med at få den udført.

  Kontakt os i dag, så vender vi hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud.

  Hvad koster en snedker i København eller Nordsjælland?

  Prisen på en snedker kan variere en del. Det afhænger i høj grad af, hvilke ønsker du har til projektet og hvor i landet du befinder dig. Er der tale om komplicerede løsninger, der tager lang tid at udføre, vil prisen også være højere. Derudover afhænger det også af de materialer, du ønsker. Uanset hvad, garanterer vi kvalitetsløsninger til konkurrencedygtige priser.

  Du er altid velkommen til at kontakte os, så vender vi tilbage med et skræddersyet tilbud baseret på dine ønsker. Vi stræber efter at vende tilbage inden for 24 timer, men er der tale om mere omfattende snedkerarbejde, kan der godt gå længere tid. Det skyldes, at den pris du får, gerne skulle afspejle den pris, du ender med at betale.

  Moesby Byg Billeder-3-min

  Skal vi klare dit snedkerarbejde?

  Er du på udkig efter en professionel tømrer og snedker til dit byggeprojekt? Så varetager Moesby Byg gerne opgaven for dig. Vi har stort fokus på at levere kvalitetshåndværk i bæredygtige materialer. Udfyld kontaktformularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage med et skræddersyet og uforpligtende tilbud.

  Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 52 69 00 00 eller skrive en mail til os på info@moesbybyg.dk. Så finder vi sammen den bedste løsning til dit projekt.

  Vi ser frem til at høre fra dig.

  Vi er medlem af